Huej Kuo Żuo

19 zł

Ryż, pierś drobiowa, bambus, warzywa, przyprawy – danie słodko-kwaśne, żółto-pomarańczowe, trochę chrupiącę, z charakterem ostrej nuty.
Porcja: 600 gram (700 KCal)

Jangcyng Moku Żuo

19 zł

Ryż, sos cebulowo-mięsny, grzyby mun, przyprawy orientalne – danie brązowo-bure, niepozorne, strzępiaste grzybami mun, mięsne, wyraźne, słone.
Porcja: 600 gram (800 KCal)

Polecamy!

Potrawa łączona

19 zł

Potrawa łączona – Huej Kuo Żou i Jangcung Moku Żou. Łączy oba niesamowicie orgnialne smaki i tworzy totalnie nową kopozycję.
Porcja: 600 gram (750 KCal)

Tylko we wtorki

Makaronowe wtorki

19 zł

Makaron sojowy, mięso wołowe, warzywa, olej sezamowy, przyprawy, danie łagodne. Recepturę potraw stworzyły wspólnie założycielka Chińczyka Katarzyna Kloch i Irena Sławińska – z pochodzenia Chinka, dziennikarka „Kontynentów”. Receptura i nazwy potraw zastrzeżone w Urzędzie Patentowym.
Porcja: 600g